Edit

viernes, febrero 22, 2008

I´m the king of the world.

Retorno a actualitzar el meu blog després d´estrenar fotolog i facebook. Com qui torna a la seva fidel i resignada esposa després d´haver flirtejat amb les amants, que semblaven millors pel sol fet de ser noves. "Como el perro ideal que ha aprendido a ladrar, y a volver al hogar para poder comer" que diria el Calamaro.
Per projectar-te socialment amb certa gràcia has de tenir cert èxit social, i a mi les coses no m´acaben de sortir bé últimament. Cosa que implica el perill de fer partíceps als altres de la resignació, l´autocomplaença i d´altres episodis que potser estan millor guardats en un diari a la teva tauleta de nit, lluny d´altres ulls que no siguin els teus. Però a la tauleta de nit s´hi acumula la pols, i tots ens hem de treure la pols de sobre de tant en tant, que sinó un comença a fer aquella rància olor a tancat. Una pudor que no s´en va amb una dutxa. És d´una altra mena, i implica una altra higiène, igual de rutinària que la del sabó, però que demana un pèl més d´esforç que el de passar-se l´esponja pel cul. Agafar-li l´alè als dies sense defallir, i robar-ls´hi quelcom per explicar a algú abans d´anar a dormir.


2 Comments:

Blogger Unknown said...

segueix amb el blog, xaval, un diamante en bruto! pensa-ho,de debó, o deixa-ho per demà. jejeje...

9:14 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

alaaaa, ara ja et puc comentar així sense més, sense tenir un blog...pos que bien.
ai,leí lo q escribistes hace unos días y ahora no me acuerdo... o sigui escric per escriure... vuelve a tu fiel esposa, pero sigue haciendome caso por el fotolog... vamos vuelve tambien a tu fiel esposo.
smuaks

quien será seráaa?
la forqué

1:53 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home