Edit

lunes, enero 21, 2008

Il Castratti.


Avui al Belce li han inutilitzat de per vida els seus atributs masculins. Després d´una setmana esparcint les seves feromones per la casa hem près aquesta dura determinació. Mai l´havia vist tant tranquil. Es passeja fent esses i amb els ulls mig tancats perquè encara va col.locat de l´anestèsia. M´el quedo mirant i sembla que m´estigui dient:"Què collons m´heu fet, eh? Em falta alguna cosa per aquí abaix, que us penseu que sóc idiota?...Per cert, porto un flipe de la òstia, m´heu de passar el número d´aquest camell..."


Pobre...L´altre dia una amiga m´explicava que això de marcar el territori, apart de per copular, ho fan perque els gats ténen la convicció de que viuen a casa seva i que els seus amos són convidats d´excepció. És a dir, que segons el Belce, nosaltres som els adoptats.

En fi, esperem que després d´aquesta mala jugada segueixi deixant-nos compartir pis amb ell...

3 Comments:

Blogger Cristina said...

Segur que sí, té cara de bon nano... Ara ja no marcarà, pensa en positiu, jejeje.

Quin gatet més mono!!
Per cert, ahir vaig estar amb el noi de l'hotel que vam parlar, continua buscant algú. No vaig comentar-li res per si ja no t'interessava. Però que ho sàpigues per si vols que li digui el que sigui.

Petonets!

10:30 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

SE ha vuelto a mear!!!!!!!... ara a les revistes del lavabo... i s'ha cagat a un racó del safareig (antic menjador... mai l'hem fet servir de menjador, però li vam posar aquest nom) Quan s'acabarà això, biedronka? tinc aquest olor a les narius... no puc més... odio els períodes de incerció a l avida sexual dels animals... que folle y punto!!!! que es eso de irs emeanod por ahí... ahhhhhhhggggg

4:06 a. m.  
Blogger Unknown said...

mandril

1:29 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home