Edit

lunes, diciembre 17, 2007


Avui m´he llevat amb la tele encesa i què estaven donant? Bola de drac!...Bueno, Bola de dragón. Quina cosa més estranya sentir al Goku parlant castellà i dient: "Beberé el agua ultra sagrada como mi maestro Mutten Roshi y vengaré a tu padre y a todos los que mató Tau Pai-Pai!"... Un cuadro.

En total, que m´he despertat com un nen amb sabates noves, mentre m´anava treïent les lleganyes i em recargolava als llençols immers en aquesta dolça regressió infantil. Era el capítol en el que en Goku puja la interminable torre que s´obre pas fins al cel, on l´espera l´ansiada aigua sagrada que l´ha de fer immortal per vènçer al temible ninja Tau Pai-Pai. Una torre prima com un escuradents de milers de quilòmetres d´alçada que, miraculosament, sosté una enorme bòveda a dalt de tot. Després de vénçer la temible peripècia de l´escalada, el nostre petit heroï es troba amb què el propietari de la famosa aïgua és un gat irritant i burlesc amb un bastó que se les farà passar putes per aconseguir la maleïda aïgua. I quan finalment ho aconsegueix...Sorpresa! L´Aigüa no és més que H2O corrent de l´aixeta, però en Goku s´ha convertit en un guerrer temible capaç de vènçer a Tau Pai-Pai gràcies a la suor i les llàgrimes que li ha costat enxampar el gat dels collons.

Filosofia de l´esforç pura i dura. La victòria no és la meta, sinó el llarg camí cap a ella.

Kame- Hame!!

4 Comments:

Blogger Unknown said...

jajajaja...si, fa molt de mal veure-ho en castellà. Piccolo és Cor Petit, mare meva!
lo teu amb els móvils és comparable amb lo meu amb els mp3. però contesta per aquí, doncs!
i un móvil per a nens?

7:47 a. m.  
Blogger Unknown said...

http://www.atasteforthetheatrical.com/deathtrap/default.htm

la podriem anar a veure al cine....

8:22 a. m.  
Blogger Cristina said...

No suporto veure Bola de Drac en castellà, se'm fa massa estrany!!
Hi ha séries que no es poden canviar d'idioma perquè perden molt...
Sempre que sento la cançó en castellà la canto a la vegada en català. Per orgull!!

Per cert, el que m'expliques que et va passar al metro... De veritat, és per enganxar-los a tots i anar fotent collejas fins que et faci mal la mà. La imatge que posso al blog (sí, és un mandril, jajajaaja) ho diu tot.

Un petó, guapo, que encara espero el cafè per veure'ns, eh?

9:26 a. m.  
Blogger Unknown said...

nen, però has vist quin poster!!!!!!!!!!! mare meva, quines ganes del Joker. Com han acertat amb l'actor! Has de penjar la foto en la que estàs disfressat de joker...jajjajaja

8:20 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home